0592 269230 info@fcamboina.nl
Selecteer een pagina

Fc Amboina is gepromoveerd naar de 4e klasse ten koste van Pekelder Boys. Het werd uiteindelijk 3-1 na een misschien niet mooie, maar wel heel spannende wedstrijd.

Nog nooit kwamen er zoveel mensen bij een wedstrijd van ons kijken en dit gaf duidelijk energie aan de jongens. We begonnen nerveus aan de wedstrijd, het was rommelig en er werden harde duels uitgevochten. Pekelder Boys hanteerde de lange bal en wilde het vooral op duels gooien. Ondanks die harde duels was het een zeer sportieve wedstrijd en ook mede door de goede scheidsrechters. Amboina kwam halverwege de wedstrijd nog op achterstand, maar repareerde dit 5 minuten later alweer door een zuiver genomen penalty van Reind Ziengs. De tweede helft begon eerst weer wat rommelig, maar al snel kreeg Amboina weer het meeste balbezit. Raphael Tuny knikte na ongeveer een uur spelen de bal keihard in de kruising en iedere Amboina fan was door het dolle heen. Er volgende nog spannende minuten want Pekelder Boys moesten komen. Maar onze gelegenheidskeeper Gerson Siwabessy keepte de wedstrijd van zijn leven en deed dit alsof hij dit al zijn heel leven aan het doen is. Uiteindelijk maakt Reind Ziengs met zijn 2e van de middag met een geplaats schot langs de keeper de eindstand, 3-1. Hierna barstte het feest los!

Hier hebben we met zijn allen zo hard voor geknokt! Spelers, technische staf, bestuur, vrijwilligers en iedereen die Fc Amboina een warm hart toe draagt: bedankt voor de onvoorwaardelijke steun naar deze mooie club toe! We zijn van ver gekomen, maar zijn nu op de juiste weg!

Voor foto’s ga naar de volgende link: http://www.fcamboina.nl/promotie-seizoensafsluiting-fc-amboina/